Get your job done!

Ekspert Rekrutimi në Shqipëri

REKRUTOHUNI TEK NE

Apliko për Punë Tani

Ndërtojmë Karrierën tuaj.

 
 

Shërbimet që ofrojmë

Zhvilloni Burimet Njerëzore

CV profesionale

CV profesionale

Tani mund të aplikoni për t'u punësuar dhe do të pajiseni me një CV profesionale.

Apliko tani

Puno në Europë

Puno në Europë

Në Europë ofrojmë  vende të lira pune në profesione të ndryshme.

Apliko tani

Puno në Lindjen e Mesme

Puno në Lindjen e Mesme

Lindja e Mesme është një treg i përshtatshëm për profesionet si Hoteleri, Ndërtim, Security etj.

Apliko tani

Puno në Shqipëri

Puno në Shqipëri

Tregu shqiptar kërkon profesionistë me eksperiencë në sektorë të ndryshëm.

Apliko tani

Ejnor Ademi

CEO & Themelues

Rreth Nesh

Trajtoni punonjësit tuaj sikur bëjnë ndryshimin dhe ata do e bëjnë vertetë atë.

APR është agjenci punësimi me një aktivitet rekrutimi në rajon e më gjerë. APR mundëson saktësisht mbledhjen rreth saj të kandidatëve më të kualifikuar për të përmbushur kriteret për çdo pozicion vakant. Ne jemi të bindur në përmbushjen e kërkesave të çdo punëdhënësi apo kompanie në fusha të ndryshme. Etika dhe profesionalizmi jane parësore në shërbimet që ofrojmë.

Misioni

Të krijojmë ndërveprimin optimal mes kompanisë dhe kandidatit, duke respektuar vlerat e të dyja palëve. Duke punuar si ekip, ne përfaqësojmë etikë personale, profesionale, ndershmëri dhe besim.

Vizioni

Të gjejmë stafin e duhur për vizionin tuaj të biznesit.

Bizneset shpesh harrojnë të motivojnë punonjësit dhe si pasojë ato vuajnë, sepse nuk mund të marrësh një shërbim të mirë nga punonjes të pakënaqur.

Na zgjidhni

Konsulentë të trajnuar për t’ju ofruar një shërbim me :

Përgjegjësia profesionale është kryesore në ekipin tonë.

Te dhënat personale do të përdoren vetëm për qëllime punësimi nga APR.

Etika në punë është me rëndësi të lartë dhe këtë gjë duam t'ia përcjellim aplikantëve.

Shërbimet që ofrojmë

Pozicionet Vakante

Aleks Vuthi

It seems a very professional agency and the recruiters were so easy to talk to throughout the whole process. It actually felt like they cared about finding me the right job.

Andrea Sejko

“I had a great experience with Apr.al from start to finish. They listened to my needs and appropriately placed me.”

Blog

Lexo Artikujt Tonë Të Fundit
dhe Lajmet

8 Tetor, 2019

Do you Prefer an Online Time and Attendancne Solution?

We offer comprehensive employment services such as payroll and benefits administration, HR management, and assistance.

8 Gusht, 2019

Operational Management and Strategic Planning

Operations management is essentially about keeping things organized in the operations or production arm of your business. It involves procuring the raw materials required to do the job, managing workers and ensuring that machinery remains in mint condition.